tirsdag 26. august 2008

Jeg kan ikke fordra...

...når folk prøver å fortelle meg hvordan jeg heller burde leve og hvilke valg jeg burde ta, som om de ser verden på samme måte som meg.

...når folk har fordommer mot det de tror er "typer" folk ("Alle berter er sånn og sånn").

...når folk spør om ting og jeg svarer og de venter på at andre óg skal svare fordi de tror at sånt kan ikke jeg vite selv om jeg er bombesikker (f.eks. er jeg jo ikke blond, så det er jo helt uaktuelt at jeg skal kunne svare på hvordan man staver norske ord).

...når folk påstår at grunnen til at jeg tar én øl til maten er fordi jeg garantert vil bli full etterhvert (fordi dere ikke liker øl og andre "voksensmaker", så betyr ikke det at jeg ikke gjør det).

...når folk kaller vanlige tynne jenter for anorektiske fordi de tror det gjør dem mindre feite.

...

Faen, nei, nå gidder jeg ikke mer, jeg er ikke så sinna lenger.

Jeg vil heller snakke om at dette er Sofia og meg sin bølleuke. Det er så gøy at vi har lagt alkoholen på hylla i noen dager, uten å savne det. Kulturelle er vi også. Søndag var vi på kunstutstilling hos Christianssands kunstforening: Inland Empire.

Eller, nei, jeg vil heller avslutte innlegget, for nå skal jeg ringe flyselskaper for å finne ut hvor den billigste utenlandsreisen på fredag går til. Wihiii!

Ingen kommentarer: