fredag 24. september 2010

Ventetid

Jeg befinner meg i en ventesituasjon; jeg er ferdig med boka mi, jeg har ikke mer å skrive akkurat nå, og jeg leter etter jobber, jeg kopierer attester og cv-er, sender e-poster og frankerte konvolutter, men det går fort, så hva gjør jeg etter det? Jo, jeg er blitt den rene husmoren; jeg har ikke noe å gjøre, ikke i utgangspunktet, derfor må jeg finne på noe å gjøre for ikke å gå på veggene. Jeg støvsuger og vasker gulv og skap og tar oppvasken hver eneste dag, jeg lager middag fra scratch hver eneste dag: russisk borsjtsj, karrygryte med tempeh og ris, verdens beste kremete gulrotsuppe med kokosmelk, stekt laks med nepesalat og revne gulrøtter, chilli sin carne, gresskarsuppe (kremet og ukremet), grønnsakssuppe, lettkokte bønnespirer, tomater, vårløk og ris (hvilket er en rett uten navn), og jeg tilbereder tempeh på fem forskjellige måter og lar det stå i kjøleskapet til en dag jeg skal bli så travel at jeg ikke orker å lage mat fra scratch, jeg tilogmed baker! Scones med fennikkelfrø. Så tørker jeg enda mer støv og tar oppvasken enda en gang, blir frustrert over finn.no som ikke fungerer og leser ut den tolvte boka på tre uker.

6 kommentarer:

Hjertebarn sa...

Det kommer alltid noen fine ting med ventetiden, du må bare nyte det! :) Skulle ønske jeg hadde tid til slike ting.

vilde sa...

hei, vi er i AKKURAT samme situasjon.
jeg har t.o.m begynt å interessere meg for interiør.........

Kathleen sa...

Herregud, neeeei, jeg er så jævlig lei, dør snart, hater dette, det er så jææævlig kjedeliiiiig... pluss jeg er så mye hjemme at jeg snart blir redd for at kjæresten min skal bli lei av meg :P Tenk om!

Kathleen sa...

Ps, interiør er jo litt gøy da, jeg innreder drømmehuset mitt i hodet hele tiden. Hagen også. Gleder meg til en gang jeg får jobb og kan ta et lån på 7 millioner (jeg har nemlig regnet på det, drømmehuset mitt + inventar og alt sammen kommer til å koste det). <3

Mira sa...

Hva slags bok har du skrevet?

Skulle ønske jeg kunne lage mat fra scratch. Jeg vurderer seriøst å gå på kokkeskole. Klarer rett og slett ikke å lage mat.

Kathleen sa...

Jeg har skrevet en roman, men uff, jeg tør ikke skrive så mye om det ennå, den er jo ikke utgitt, så jeg vet ikke om den er god nok eller ikke.