lørdag 5. september 2009

I begynnelsen av september


Heisann, jeg har sett flaggermus i Norge for første gang i mitt liv og det har blitt høst sånn offisiellt (for egentlig-høst har det jo i grunnen vært siden slutten av juli), men det går fortsatt ann å ha nachspiel ute; i natt var under et partytelt utenfor kulturbua på Odderøya, vi spiste rød grønnsakssuppe med masse ost og tomat oppi og brød og smør og drakk øl og rødvin og en engelskmann sa han hadde sett meg gå rundt i byen så mye, et tegn på kreativitet, mente han, jasså, sa jeg, riktignok ikke på norsk, men på engelsk, og apropos engelsk så har jeg og min kjæreste og en til flybilletter til London senere i høst, vi skal besøke Sofia i Brick Lane og jeg gleder meg masse masse! Sist jeg var i Brick Lane var i totusenogseks (jeg var i London en gang etter det og, i totusenogsyv, men da oppholdt jeg meg for det meste bare i Putney og Hammersmith); det var i romjula (jeg hadde akkurat fylt atten), men det var ikke så veldig kaldt for det, jeg gikk rundt med en rosa parykk alá den Natalie Portman brukte i Closer, vi spiste på en indisk restaurant (hvor jeg i løpet av et kyllingmåltid med tilbehørende Cobra-øl bestemte meg for å bli vegetarianer den aller første gangen) og hadde handleposer fra bruktbutikker hvilende mot bordbena (jeg husker ikke hva jeg handla, men kan si at dette var i den perioden hvor jeg bare gikk i Conversesko og store bestefarscardigan fordi Kurt Cobain og MK gikk i det og så superhippe ut og jeg ville også være det), det var før shopping ble noe jeg virkelig hater, vel, bortsett fra shopping av matvarer, jeg elsker det og jeg gleder meg til første lønningsdag etter at jeg begynte i min nye jobb, den er faktisk allerede til uka, jeg skal handle all verdens grønnsaker og tofu og lage mat fra scratch igjen, det er enda en høstting, for om sommeren gidder man liksom ikke å stå i et varmt kjøkken, men nå er det fint; i dag lagde vi fettucine med squashsaus og revet ost og friterte basilikumblader (bladene blir gjennomsiktige, nesten litt glassaktige), og smoothies! Jeg skal kjøpe frisk frukt og drikke det til frokost hver dag, nam nam, men nå får dere unnskylde meg, smoothies til frokost klarer (tross alt) ikke alltid å kurere fyllesyke, så nå skal jeg skulke Punktfestivalen for i dag (det var nok i går) og heller satse på å gå inn i en litt tidlig søndagsmodus.

5 kommentarer:

Helene sa...

åh, pust! :) Artig lesning når du ikke har noe punktum! :) hehe..

Symmetri sa...

Jeg gleder meg til jeg blir "stor" og kan handle inn og lage min egen mat (men helst ikke bare til meg selv alene)! Det får bli et punkt på neste liste.

Mathilde sa...

hVOR BLIR DET AV DEG FOR TIDEN? sKRIV MER! dET ER IKKE FOR Å VÆRE MASETE, MEN JEG LIKER Å LESE DET DU SKRIVER. :-d

hcaracola sa...

sv: det hørtes ut som ein "flott" kombinasjon ;D

london <3 eg elskar london! brick lane, kor e det? hørtes ut som ein kos plass ^^

og btw. kult uten punktum ^^

Kathleen sa...

Brick Lane er en bydel i London. Jeg vet ikke for sikkert hvor i nærheten av andre kjentsteder det ligger til at jeg kan si noe mer. Men det er altså veldig koselig der :)