tag:blogger.com,1999:blog-1554340656136827700.post8611834717710426100..comments2023-12-06T19:43:57.384+01:00Comments on Sukkerrør: "Når vi likevel må spise og drikke for å kunne leve, hvorfor da ikke gjøre det hele til en hobby?"Kathleenhttp://www.blogger.com/profile/08393646508466766888noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-1554340656136827700.post-28908363481005999012009-02-10T15:54:00.000+01:002009-02-10T15:54:00.000+01:00Sofia: Ja, kjederestauranter er ikke noe særlig, o...Sofia: Ja, kjederestauranter er ikke noe særlig, og det er sant at man kan krydre som man vil med egen mat, men det som er så gøy med restaurant er at man får noe man ikke vet helt hvordan man smaker, så blir man overrasket. F.eks. bestilte jeg noe så døllt (skulle man tro)som grønnsakssuppe på en restaurant i Bergen forrige uke, men den var ikke døll i det hele tatt, det var skikkelig godt! Helt annerledes enn den grønnsakssuppa man pleier å lage hjemme. Dessuten er det mye annet enn selve maten som er veldig fint med restaurant, det er sosialt og man ser folk, treffer folk tilfeldigvis, hører musikk og hyggelige servitører og alt mulig. Det er jo en grunn til at man sitter timesvis på café og drikker altfor dyr kaffe heller enn å ta den hjemme. I <3 UTELIVSATMOSFÆRE.<BR/><BR/>Michaela: Haha, jeg har faktisk tenkt på å skrive om avocado :PKathleenhttps://www.blogger.com/profile/08393646508466766888noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1554340656136827700.post-55553367331728373112009-02-09T20:26:00.000+01:002009-02-09T20:26:00.000+01:00Fantastisk enig! Mat er en stor höjdare hver dag! ...Fantastisk enig! Mat er en stor höjdare hver dag! <BR/>Jeg er kjøtteter og om ikke stolt av det så syns jeg i hvert fall det er fantastisk godt. Jeg kunne derimot LEVD på avocado!<BR/><BR/>Kan ikke du skrive noe om avocado? :DMichaelahttps://www.blogger.com/profile/09535654152709473633noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1554340656136827700.post-70551110867268431932009-02-09T18:09:00.000+01:002009-02-09T18:09:00.000+01:00Jeg ler meg i hjel av "Nei, jeg spiser bare Grandi...Jeg ler meg i hjel av "Nei, jeg spiser bare Grandis og mammas kjøttboller"! Minner meg om noen det, ja. <BR/>I det siste har jeg ogsaa tenkt paa hvor mye bedre maten man lager selv generelt smaker i forhold til den man faar paa restaurant. Naa snakker jeg ikke gourmet-restauranter (ikke at jeg har vaert paa saa mange av dem heller), men de vanlige som man finner over alt. Saerlig kjederestauranter som Egon, Pizza Express, Chiquitos osv, er rimelig doelle, men ogsaa mange smaarestauranter skuffer meg. Jeg vet ikke hvorfor det er saann, men etter min mening er det noe i det aa klokkelere selv som gir maten en ekstra piff. da kan man velge akkurat hvor mye salt og soett som skal oppi, hvor sterkt det skal vare og om det mangler en ingrediens er det bare aa hive det oppi.<BR/>Men jeg sier jo som regel ikke nei til en pizza margherita fra en liten italiensk restaurant. Mmmmsyktsurhttps://www.blogger.com/profile/16116456670067579464noreply@blogger.com